Serveis que oferim

Recerca d’Informació

Un dels nostres serveis és informar i assessorar en la recerca d’informació. Aquesta informació i assessorament s’ha de donar de forma presencial i, en casos excepcionals i justificats, les consultes s’atendran per altres mitjans (telèfon, correu electrònic, etc.).

Catàleg informatitzat

El catàleg us permet, a través d’Internet, conèixer els fons de la nostra biblioteca i el de les altres biblioteques de la Xarxa, la disponibilitat i la localització.

Consulta de llibres i altres materials

A la Biblioteca Municipal d’Artà hi ha distintes sales, a les quals podeu accedir lliurement i consultar llibres i altres materials.

Els materials multimèdia, els audiovisuals, les revistes endarrerides i els documents del Fons Local s’han de sol·licitar al personal de la Biblioteca un cop consultat el catàleg corresponent.

Servei de préstec

Per poder utilitzar el servei de préstec en qualsevol de les seves modalitats, heu de comptar amb el carnet de soci i no estar subjecte a cap sanció pel retard en la devolució del material en préstec.

Per tramitar el carnet, consultau el personal de la Biblioteca o bé consultau la secció serveis en línea.

Préstec personal

TIPUS DE DOCUMENT

QUANTITAT

PERÍODE

LLIBRE

2 exemplars

15 dies (renovables) (1)

MULTIMÈDIA /

CD-ROM

1 exemplar

7 dies (1)

VÍDEO / DVD

1 exemplar

7 dies (1)

DISC COMPACTE (Música)

1 exemplar

7 dies (1)

REVISTES (2)

15 dies (1)

(1) En cas de no haver-ne finalitzat la lectura, es podrà renovar el préstec pel mateix nombre de dies, sempre que els altres usuaris no l’hagin sol·licitat, bé de manera presencial, o bé a través del telèfon 971 835267, en horari d’obertura de la Biblioteca.

(2) Només es presten les revistes endarrerides. Consultau el personal.


Préstec col·lectiu


Aquest servei està destinat a les entitats i els col·lectius que el sol·licitin. Es poden obtenir documents en préstec mitjançant un representant acreditat.

Deixa un comentari